full screen background image

КОНЦЕРТ — IT TAKES TEA TO TANGO — АМСТЕРДАМ — 28 СЕНТЯБРЯ 2017 — POSTHOORNKERK

Music Take In presenteert It takes tea to tango in de Posthoornkerk, Amsterdam
Music Take In

Music Take In verzorgt muzikaal-theatrale producties in een wisselende bezetting van klassiek geschoolde, international gerenommeerde musici. Zij verlaten met plezier af en toe de grote concertpodia om zich samen te wijden aan originele mini-operaatjes. Het idee: neem muziek tot je als ware het een heerlijk drankje!

Programma

Het programma bestaat uit 2 delen.

Deel1:
Een gezin drinkt thee uit de samovar in een 19e eeuwse salon in St Petersburg. Ze maken muziek… een vredig tafereel. Tot ……de vrijer van de dochter arriveert en romantische Russische liederen van Glinka, Tsjaikovski, Rachmaninov en Rimski-Korsakov een heel ander verhaal vertellen!

Deel 2:Een café in Argentijnse sfeer, laat in de avond. Een vrouw arriveert….even later een man. Het is niet duidelijk of ze elkaar al kennen. Via gepassioneerde muziek van Kurt Weill en Astor Piazzolla ontspint zich een dialoog tussen hen en komt het tot de onvermijdelijke gepassioneerde tango…

Artiesten

Music Take In Collectief | Muzikale leiding: Ekaterina Vasheruk | Sopraan: Julia Korpacheva | Tenor: Yuri Rostotsky | Bariton: Agris Hartmanis | Sopraan: Anastasia Belukova | Piano: Sofia Vasheruk | Siestango Kwartet

Waar en wanneer

Donderdag 28 september, aanvang 20.30 u, Posthoornkerk, Haarlemmerstraat 124-126, 1013 EX Amsterdam

Kaarten

Kaarten zijn te reserveren via info@musictakein.com

——————————————————————————————————————————————

Note voor de redactie (niet voor plaatsing bestemd):

Voor meer informatie kunt u op  www.musictakein.nl en www.musictakein.com terecht of neemt u contact op, ook voor interviews, met Saskia Exterkate, Manager Music Take In, Tel.: 06 – 514 99 580.

 
Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *