full screen background image

Worldproef Apeldoorn 2018

Internationale Culturele Marktmanifestatie

 

Een initiatief van Gelre Association International in samenwerking met Goomaai BV, Ben Heart Foundation en Millies Indische Kitchen.

 

Geniet en maak kennis met uw speciale gastheer  ‘WONDERFUL INDONESIA’

 

‘Apeldoorn World Proef’ is een unieke en kleurrijke internationale markt met cultuur, historie, literatuur, toerisme, economie & ecologie, eetcultuur,  workshops, informatie en een internationaal muzikaal-cultureel programma.

Voorlopige lijst deelnemende landen: Canada, Italië, China, Rusland, Afghanistan, Azerbeidzjan, Indonesië, Thailand, Filippijnen, Vietnam, Bulgarije, Turkije, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Mexico, Brazilië en Nederland.

 

Zondag 1 Juli van 12:00 – 19:00 uur

Oranjepark in Apeldoorn

 

‘Apeldoorn WorldProef’

biedt gelegenheid tot kennismaken en ontmoeten en beoogt het belang van samenwerking tussen landen en regio’s te onderstrepen.

                  

onderschrijft de noodzaak van internationaal delen van sociale, culturele, economische- en ecologische  waarden en van wederzijdse internationale versterking op basis van gedeelde belangen.

 

respecteert- en bouwt voort op- de verdiensten van generaties. Historisch besef, respect, waarderen, stimuleren en belonen zijn belangrijke voorwaarden voor succesvolle internationale ontwikkeling, samenwerking en innovatie.

 

Wij nodigen u namens de deelnemende landen uit voor deze internationale markt en verwelkomen u graag als onze gast op zondag 1 juli 2018 in het Oranjepark te Apeldoorn.

 

Gelre Association International organiseert WorlProef 2018 in samenwerking

met Louis Bouwmeester Evenementen ondersteuning en service en van Laarhoven Catering

 

Website:  www.worldproef.nl

Facebook: www.facebook.com/worldproef

 

 
Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *